Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam ezt meg?

Hogy csináljam ezt meg?

Figyelt kérdés

[link]


A külsejével van a gond, ami benne van /tejszín, ami most látható/ az ok. Hogy marad rajta a csoki massza? Valaki le tudná írni az ilyen csoki masszának a receptjét?

14/L



#csokikehely
2013. jún. 27. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a "pohár" grillázsból van, amit még melegen megszórtak darabolt dióval.


De ha csokit szeretnél, akkor egy üvegpoharat be kell erösen hüteni, bevonócsokit vizgöz fölött megolvasztani és langyosan a pohárra csurgatni. Mivel a pohár hideg, nem folyik le azonnal. Rögtön meg kell szórni a darabolt dióval, amig még nem egészen húlt ki a csoki rajta.

A csokiba nem szabad ilyenkor sem étolajat, sem vajat tenni, mert úgy túl folyékony lesz és nem köt meg rendesen.

2013. jún. 27. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :))
2013. jún. 27. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok sikert. MAjd írj vissza, hogy milyen lett.
2013. jún. 27. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm! :-) Amúgy nem most rögtön fogom megcsinálni.:-)
2013. jún. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!