Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SÜTI PARA! Hogyan csináljam?

SÜTI PARA! Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

[link]


Ez lenne a süti, amit készítenék. Mi az, hogy kivajazott-lisztezett tepsi? Először vajazzam(vastagon?) , és aztán szórjam meg liszttel? És miután megsült, és kihűlt, hagyjam a tésztát a tepsiben, és ott kenjem rá a túrós krémet, meg azt az üdítős maszatot?


2013. jún. 20. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Pontosan úgy, ahogy írod. de nem kell túl vastagon kikenni vajjal, csak annyival, hogy a liszt odaragadjon. ráhinted a vajazott tepsire, a rázogatással elegyengeted, a felesleget a mosogató fölött lerázod.

a többi is recept szerint.

2013. jún. 20. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
És mennyi liszttel szórjam meg?
2013. jún. 20. 18:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja, meg még egy kérdés. Az elején a 6 tojást nem kell kettéválasztani? Mert egy másik receptnél, azt írja, hogy kettéválasztani, fehérjét habbá verni stb. Ez a másik amit néztem: [link]
2013. jún. 20. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:

fogsz egy darab vajat, és körbemaszatolod a tepsin, nem kell túl vastagon, de ne is legyen lyukacsos a bevonat. Ezután szórsz egy kis lisztet a tepsibe, és körbeforgatod, ütögeted, paskolgatod, hogy mindenhol bevonja a finom por a tepsit. A felesleget kiszórod, az nem fog kelleni.

Ha kisült a tészta, vársz vele egy kicsit, amíg hűl, és ha langyos, kiborítod a tepsiből, lehetőleg rácsra, hogy jobban kihűljön.

Megvárod, míg teljesen kihűl, és utána kened rá a túrókrémet, arra pedig a zseléset. A szélein lehet, hogy kicsit lecsurdogál majd, de annyi baj legyen :)

2013. jún. 20. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszi a válaszokat! :) Csak még egy utolsót, és tényleg befejezem. Semmiféleképpen nem hagyhatom tepsiben az egészet?
2013. jún. 20. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
De benne hagyhatod, aztán majd körbevágod a szélét, hogy szép egyenes legyen. utána szeletelheted, ahogyan akarod.
2013. jún. 20. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
ja és, ha habbá vered a fehérjét magasabb, könnyebb lesz a tészta. de az egyben nagyon habosra felverés is jó, az első recept szerint.egy fázissal kevesebb, ha ez számít valamit :)
2013. jún. 20. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!! :) Már sül, végül is nem vertem fel külön a fehérjét, remélem azért normálisan fog sikerülni.
2013. jún. 20. 19:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!