Ismeritek a káposztás kalácsot? Hogyan kell csinálni, és honnan ered?
Figyelt kérdés
Azt mondják,úgy kell mint a túrós,vagy a mákos rétest,csak ezek helyett éppen savanyúkáposztát kell beletenni mint tölteléket,és megpárolva,füszerezve,kaporral megszórva.
A VÁLASZAITOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
#KALÁCS #TÖLTELÉK
2013. jún. 22. 20:51
1/4 anonim válasza:
Ezek között lehet válogatni.
Személy szerint eddig még csak káposztás palacsintát készítettem.
Fehér káposztából a dinsztelt káposzta-salátát elkészítettem, és azt raktam töltelékként a megsütött palacsintába. Finom volt, a maradékot másnap (mivel eleve 4-be hajtottam és nem feltekertem) bepaníroztam és kirántottam. No úgy is nagyon fincsi volt.
Szerintem hordós aprókáposztából is valami hasonló módon. Gondolom a link segít.
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. jún. 23. 22:17
4/4 anonim válasza:
Kapusztnyika, igen, mi tótok vagyunk, tehát szláv eredetű az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!