Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Káposztás tésztát, hogy...

Káposztás tésztát, hogy eszed? Cokor, só, bors?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 11:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Van mikor édesen, akkor cukor és bors.

Van mikor sósan, akkor só és bors.

:)

2013. máj. 14. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Általában só+bors
2013. máj. 14. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
Ebben a sorrendben! :) Elkészítéskor a káposzta kapja a cukrot, a tészta egy kis sót, és a végén lehet borsozni.
2013. máj. 14. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

jó sok borssal,fehérborral,füstölt szalonnával, tetejére egy kis tejföl tálalásnál.

Nálunk így a kedvenc.

2013. máj. 14. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
A káposztát eleve karamellizált cukron párolom, utána só, bors.
2013. máj. 14. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Rengeteg borssal,sósan.

Hallottam,hogy valaki reszelt étcsokival is eszi.Érdekes lehet,de még nem vitt rá a lélek,hogy így is megkóstóljam.

2013. máj. 14. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Borssal, sóval
2013. máj. 14. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Ebben a sorrendben :) (Hmm most meg is ennék egy tányérral.. )
2013. máj. 14. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Simán..:D
2013. máj. 16. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
nagyonnagoynnnagyon sok borssal!!!
2013. máj. 17. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!