Káposztás tésztát, hogy eszed? Cokor, só, bors?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 11:23
1/10 anonim válasza:
Van mikor édesen, akkor cukor és bors.
Van mikor sósan, akkor só és bors.
:)
3/10 anonim válasza:
Ebben a sorrendben! :) Elkészítéskor a káposzta kapja a cukrot, a tészta egy kis sót, és a végén lehet borsozni.
4/10 anonim válasza:
jó sok borssal,fehérborral,füstölt szalonnával, tetejére egy kis tejföl tálalásnál.
Nálunk így a kedvenc.
5/10 anonim válasza:
A káposztát eleve karamellizált cukron párolom, utána só, bors.
6/10 anonim válasza:
Rengeteg borssal,sósan.
Hallottam,hogy valaki reszelt étcsokival is eszi.Érdekes lehet,de még nem vitt rá a lélek,hogy így is megkóstóljam.
8/10 anonim válasza:
Ebben a sorrendben :) (Hmm most meg is ennék egy tányérral.. )
10/10 anonim válasza:
nagyonnagoynnnagyon sok borssal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!