Jól bevált káposztás palacsinta recept?
Még sosem csináltam káposztás palacsintát, csak hallottam róla. Ma reggel arra ébredtem, hogy én azt akarok enni.
Sokfélét találtam a net-en, de nem igazán tudom, melyik is lenne igazán jó!
Ti hogyan készítitek?
A képosztát bele a tésztába kavarjátok, vagy csak töltelékként használjátok. Aki készített már így is, úgy is, melyik a "kapósabb" a családban?
Köszi a segítséget!
A kérdés eldöntve: bekavarom a tésztát, megcsinálom a fűszerezett párolt káposztát.
A palacsinta első felébe töltelékként rakom a káposztát, a második felébe a maradék párolt káposztát belekavarom, és úgy sütöm meg!
Legalább változatos lesz! :)))) Köszi, mindenki ment a zöld-kezecske!!!!
Nem tudom már megint ki volt, aki lefelé pontoz egy ételt, és mindkettőtöknek a zöld-pacsit nyomtam.
Szóval összesen 8 db. palacsintám lett, ebből 4-et kisütöttem, és a káposztát tölteléknek rajtam bele. A másik 4 tésztájába belekavartam a maradék káposztát, és úgy sütöttem meg.
Mind a két módszerrel nekem ízlett.
Ezekből holnapra még megmarad a fele-fele.
Holnap ebédre mindkét fajta maradékát bepanírozom, és kisütöm úgy, akkor már megkóstolom azt a fajtát is! :))
Még egyszer köszi mindenkinek!
Szóval, aki még eddig a káposztás palacsintát nem próbálta ki úgy, hogy panírozza és kirántja, nyugodtan megteheti!!!!!
Frissen sültként is nagyon fincsi és persze sokkal laktatóbb, nyugodtan meg lehet próbálni, nekem nagyon bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!