Finom, jól bevált szűzérme recept?
Figyelt kérdés
Valami jó kis szósszal vagy mártással?2013. máj. 4. 18:50
1/4 anonim válasza:
Vastagabb szeletekre vágva, nem klopfolni, csak tenyérrel ellapítani egy kicsit. sózni, borsozni, és forró zsiradékban hirtelen kisütni. csak a kérge legyen piroskás, belül omlós szaftos maradjon, ezért csak pár perc a sütése.
hozzá valamilyen krumpliköret, meleg, tejszínes gombaszósszal, vagy hideg svéd gombasalátával.
2/4 anonim válasza:
Kétféleképpen lehet szűzérmét készíteni, egybesütve. és szeletelve.
3/4 anonim válasza:
Reszelt sajttal dúsított sűrű palacsinta-tésztába mártva a kb. 5x5-ös méretű kis szüziket, hirtelen sütve mindkét oldalát. Készíthetsz hozzá gomba-mártást, vagy fokhagymás tejfölös. Én leginkább vajjal-tejföllel símára kavart krumplipürét szeretek hozzá.
4/4 doboszoli válasza:
A megtisztított szűzpecsenyét alkalmas késsel felszúrom, majd a kolbásztöltőre húzva óvatosan megtöltöm kolbászmasszával.
Kívül kicsit sózom, borsozom, majd vékony citromkarikákat rakok rá.
betekerem a sertés gyomrát borító "necchálóba", ami egy zsírerekkel dúsan átszőtt hártya, és pirosra sütöm.
A kolbász belülről, a háló kívülről "keni", nem szárad ki.
Már a látvány is bűnözésre csábítja a nőnemű szenteket is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!