Mért szoknak a palacsinta tésztába ásványvizet tenni? Mi lessz akkor ha nemteszek bele?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 17:11
1/4 A kérdező kommentje:
mi lessz akkor ha vizet sem teszek hozzá csak tejjel csinálom ? :)
2013. máj. 1. 17:26
2/4 anonim válasza:
Jobban ég a tejcukor miatt, de lehet rá vigyázni.
Sokan csak tejjel csinálják, sokan csak vízzel, sokan vegyesen.
Sima vízzel, szódával, vagy azt helyettesítendő, ásványvízzel.
Az összes variációt meg lehet csinálni jóra.
3/4 anonim válasza:
Semmi, sokkal finomabb lesz. :) Mi csak tejjel csináljuk, régen pedig szódával, de váltottunk.
4/4 anonim válasza:
Mi is régen szódával csináltuk, ma már csak tejjel. Semmi baja nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!