Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mért szoknak a palacsinta...

Mért szoknak a palacsinta tésztába ásványvizet tenni? Mi lessz akkor ha nemteszek bele?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 17:11
 1/4 A kérdező kommentje:
mi lessz akkor ha vizet sem teszek hozzá csak tejjel csinálom ? :)
2013. máj. 1. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Jobban ég a tejcukor miatt, de lehet rá vigyázni.

Sokan csak tejjel csinálják, sokan csak vízzel, sokan vegyesen.

Sima vízzel, szódával, vagy azt helyettesítendő, ásványvízzel.

Az összes variációt meg lehet csinálni jóra.

2013. máj. 1. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi, sokkal finomabb lesz. :) Mi csak tejjel csináljuk, régen pedig szódával, de váltottunk.
2013. máj. 1. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi is régen szódával csináltuk, ma már csak tejjel. Semmi baja nem lesz tőle.
2013. máj. 2. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!