Zsírral csinálhatom a palacsintát?
Figyelt kérdés
Nincs itthon olaj csak libazsír! Azzal is lehet csinálni palacsintát?2013. jún. 20. 03:54
1/5 anonim válasza:
Vajjal vagy margarinnal is csinálhatod, ha az van. Ha libazsírral még nem sütöttél, akkor esélyes hogy nem fog ízleni.
2/5 anonim válasza:
Nehézkesebb és könnyebben odaég.
3/5 anonim válasza:
Hát ha szereted a zsírízű palacsintát, akkor persze, én biztosan kiköpném.
4/5 doboszoli válasza:
Ha olvasztott (bármilyen) zsírral vékonyan kikened a serpenyőt, senki meg nem mondja, hogy a palacsinta min sült.
Tehát: nyugodtan.
Szerintem.
5/5 anonim válasza:
Természetesen lehet. régen is kislábasban ott állt a kikevert palacsinta mellett az olvasztott házizsír, és a régi hagyományos serpenyőbe kiskanállal mindig tettünk egy kicsit a palacsinták alá.
a párom mái napig is csakis zsírral sütve hajlandó megenni, és nincs zsír íze szerintem sem.
Szóval bátran használd akár libazsírt is, de nagyon keveset.(mellesleg az olajnak is van jellegzetes íze, szaga, a vajon meg odaéghet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!