Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon elrontottam?

Nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés
Csirkepaprikást készitek..... Üvegesre piritottam a hagymát,majd a csirkét beleraktam és rögtön felöntöttem vizzel,mivel lesz is másabb,mintha a csirkét is piritottam volna egy kicsit?
2013. jún. 13. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
igy is finom lesz..
2013. jún. 13. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem ragadtak össze a húsik?

Én egyszer nem pirítottam meg, vagyis nem vártam meg, hogy kifehéredjen a húsijaim és egybe ragadt az egész pörköltem :(


28N

2013. jún. 13. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem ragadt össze,igy ránézésre nincs baja,csak nem tudom az ize milyen lesz.
2013. jún. 13. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem volt tökéletes a sorrend, de azért nem kell aggódnod, ha ma a szaft jól sikerült, biztosan finom lesz.

arra ügyelj, ne főjön le a csontról a hús, és fedő nélkül (ha szükséges ) sűrítsd be a szaftját.

óvatosan keverd, vagy inkább csak rázogasd a lábast.

2013. jún. 13. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez az alapvető különbség a paprikás és a pörkölt között.


A szaftja hígabb lesz, de ízesebb, a hús viszont kevésbé karakteres.

2013. jún. 13. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!