Elrontottam volna? Milyen az aranygaluska tésztája?
Figyelt kérdés
Recept szerint megcsaináltam,de egy ragacsos valami jött össze csak.
Most kel,de fogalmam sincs,hogy fogom tudni kinyújtani?? Mit csináljak vele???
2013. jan. 23. 13:08
1/1 anonim válasza:
Kicsit puhább kelt tészta állaga kellene, hogy klegyen, ha nagyon ragacsos, akkor kevés (de tényleg kevés) liszttel gyúrd át, amig éppen hogy nem ragad.
A liszt minöségétöl sok függ, ezért a megadott mennyiség lehet sok is, meg kevés is, az csak tájékoztató adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!