Talán nem volt elég forró a tészta és nem sűrítette be a tojást? Ha így volt akkor szerintem ne nagyon tárolgasd, mert úgy bizony romlandó és veszélyes! Esteleg annyit segíthettél volna rajta hogy gőz fölött tovább hőkezeled, de már kihűlve, másnaposan ez sem segítene....
2013. jan. 31. 07:45
2/8 A kérdező kommentje:
nem, tökéletesen besűrűsödöt meg minden,csak ő érezte rajta a tojást.és nem ette meg emiatt
2013. jan. 31. 07:46
3/8 anonim válasza:
Ha valami újdonsággal jövünk elő, megesik, hogy a családban nem egyforma a fogadtatás. Persze azért mi háziasszonyok ezt a rizikót gyakran bevállaljuk. Egyszer így sikerül, máskor amúgy.
Valami kérdés tegnap ezzel a kajával kapcsolatban volt. Amikor néztem, nekem is az volt a kinézete alapján az első gondolatom, hogy nem biztos, hogy ennék belőle. Persze, nem mindenkinek egyforma az ízlése. Lehet, hogy az ő ízlése is hasonló?
2013. jan. 31. 08:05
4/8 anonim válasza:
lehet hogy nem volt jo a tojas nem? vannak ilyen tojasszagu tojasok. nem tudom jobban mondani. van aki erzekenyebb ra. en is szoktam meg a palacsintaban is erezni ha olyan volt es nem birom megenni.
2013. jan. 31. 08:32
5/8 anonim válasza:
Jó a recept, csak a párodnak nem jött be, van ez így, ha néha újítani akarunk. pedig ez sokak kedvence (enyém is )de a saját ízlésünk nem mindig egyezik másokéval. nincs ezzel semmi baj. ez egy tanulság, máskor nem készíted el. a maradékot gyorsan fogyaszd el egyedül, mert nem lehet két napnál tovább tárolni.
2013. jan. 31. 08:56
6/8 anonim válasza:
Van aki már-már betegesen fél a nyers tojástól, ezek szerint a párod ilyen. Én meg lehet, hogy megcsinálom, mert engem nem zavar, hogy nyers marad, mer rengeteg nyers tojást eszem. Nem hiszem, hogy a recepttel bármi baj lett volna.
2013. jan. 31. 22:12
7/8 anonim válasza:
Ne keresd magadban a hibát, ízlések és pofonok sohasem lehetnek egyformák.
Neked tetszik, legközelebb csak annyit készítel belőle, ami neked elég, olyankor őneki teszel a tésztára valami mást, és eszedbe se jusson kínálni neki is! Nagyon meglehet, hogy éppen azért fog ráéhezni, mert érzékeli, hogy ő abból nem kap! :))))
2013. febr. 1. 07:58
8/8 anonim válasza:
Ha valakinek a nyers tojás résszel van problémája, akkor én azt szoktam csinálni, hogy külön szedem az adagját egy jénaiba és betolom a sütőbe, amíg megpirul kicsit. Amúgy a férjem sincs oda érte, így nem is próbálom meggyőzni, neki csinálok más szószt és kész. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!