Csirke combot sutok, de valami ugy gondolom valamit elrontottam, esetleg tudnatok segiteni?
Szia!
Semmi baja, csak ami vér maradt a combban/csontban az sül ki. Ha zavar a külsejéről lekaparhatod, a hús nem lesz olyan. Ez természetes.
Persze, ez minden csontos húsnál előjön, amit rántasz, vagy sütsz, a csont és a hús között maradt pici vér jön ki.
Ha pl. ugyanabból a husiból levest főznél, akkor az képezné azt a sötétbarna habot, amit le szoktunk szedni a húsleves tetejéről.
A csontos combokat több helyen csontig beszúrkálom besózás előtt. ekkor már kifolyik az a pici vér, ami bennemaradt.így alig látszik valami belőle, amikor már panírozva sütöm.ha meg mégis látszik akkor sincs semmi baj, a lényeg, hogy jól átsüljön és ne evéskor jöjjön ki a véres lé, mert az valóban nem gusztusos.
gyakran kell forgatni a combokat és persze bő zsiradékban, és nem a legnagyobb lángon, mert akkor a panír megsül a belseje pedig nem biztos, hogy már kész.
ha a vége felé villával beleszúrsz a csont mellett, és nem szivárog lé, akkor már jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!