Ha nem fehéredett ki rendesen a májakkor nem lehet már megenni?
Figyelt kérdés
Májpörköltöt készítek és amikor már beletettem a májat akkor nem vártam meg,hogy kifehéredjem mindenhol,hanem szinte rögtön rátöltöttem a vizet.Ez gond?Így akkor már ki is dobhatom az egészet?2013. jún. 12. 20:39
1/4 anonim válasza:
Mi a probléma?Meg kell puhára főzni!
2/4 anonim válasza:
Kidobni nem kell, ehető lesz... csak nem pörkölt, hanem valami paprikásféle... nem lesz az igazi...
3/4 anonim válasza:
Kifehéredett az a paprikás lé alatt is, csak te nem láttad :) de valóban jobb ízű minden hús, máj, ha kifehéredésig saját levében párolva forgatjuk, sütjük a felöntés előtt.
4/4 mustafa33 válasza:
Jó, csak keményebb lesz mert vízben főzöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!