Mit főzzek ma? Ti mit főztök?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 06:28
1/14 anonim válasza:
karfiol levest és nudlit csokiöntettel! :P
3/14 anonim válasza:
Karfiol-pörköltet fogok szerdán főzni (addig tart a fogyókúrám)
Karfiol-pörkölt (ahogyan én szoktam)
Apróra vágott vöröshagymát, karikára szelt zöldpaprikát dinsztelek, azon átforgatok karikára szelt répát-gyökeret és a rózsákra szedett karfiolt. Majd törtpaprikával felengedem, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet rakok bele. Amikor kész, akkor tejfölbe símára kavart liszttel sűrítem, ne legyen annyira híg a leve. Leginkább nokedlit készítek hozzá köretnek, de jó a főtt/párolt rizs is.
4/14 anonim válasza:
Bablevest egy füstölt toka szalonna főző levében. Krumplis tészta, fejes salátával.
5/14 anonim válasza:
Spenótfőzelék lesz, pár szelet füstölt tarján kisütött tükörtojással.
6/14 anonim válasza:
ma rántott sajt krumplival és tartárral,holnap meg milánói lasagne:)
7/14 anonim válasza:
Csontleves májgaluskával. Resztelt csirkemáj rizzsel, uborkasalátával. Tegnapról mákos linzer.
8/14 anonim válasza:
Itt járt az ügyeletes-unatkozó-lepontozó
9/14 anonim válasza:
Vajas burgonyapüré lesz fűszeres csirkemellcsíkokkal
10/14 A kérdező kommentje:
hmmm...én oldalast sütöttem zöldséges burgonyakörettel :)
2013. jún. 3. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!