Rántott sajt - Ki hogy csinálja?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 15:13
11/14 anonim válasza:
liszt-tojás.morzsa-liszt-tojás-morzsa
12/14 anonim válasza:
Ha a sajtszeleteket panirozás elött kicsit (fél óra) berakod a fagyasztóba, akkor nem fog kifolyni.
13/14 anonim válasza:
Otthon: liszt, tojás, prézli, tojás, prézli.
Munkahelyen: liszt, párizsi lötty, prézli, párizsi lötty, prézli.
Camembert, trappista nagyon finom, de kipróbáltam füstölttel melóhelyen sutyiban, és isteni. :))
14/14 anonim válasza:
Én így csinálom a rántott sajtot,és isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!