Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott sajt - Ki hogy csinálja?

Rántott sajt - Ki hogy csinálja?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

nem hinném hogy sok verziója lenne :D

trappistábol és cammamberből szoktam, a lényeg az hogy ugy legyen panirozva, hogy liszt - tojás - morzsa - tojás - morzsa. Igy nem folyik ki ahogy olvad a sajt.

Sok sikert :)

2009. okt. 5. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
31%

Úgy h kinyitom a hűtőt és kihúzom hirtelen (vagyis kiráántom) a sajtot, és akkor mostantól ez a sajt ki van rántva!:D

Nemtom:)

Úgy ahogy az előző válaszoló írta:)

13/L

2009. okt. 5. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

másodiknak ez tetszett:D

elsőnek:csak azt nem tudtam,hogy hogy panírozzuk h ne folyjon ki a sajt...de egyébként van egy másik fajta is az is nagyon finom.

Azt úgy kell csinálni,hogy tojásfehérjét felverni habnak,apránként reszelt sajtot belekeverni és ezt a masszát beleforgatni liszt-tojás-morzsa-tojás-morzsa és úgy kisütni.Isteni finom ez is!

köszi a választ!

2009. okt. 5. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

elsö vagyok

szivesen :D

csinálj egyszer rántott krumplit, az minden vissz

fözöl krumplit sós vizbe, összetöröd, raksz bele 2 tojásfehérjét, hogy összefogja, megborsozod

csinálsz belöle kis pogácsaformákat és bepanirozod (itt le tudod használni a maradék tojássárgáját)

a világ legjobb kajája :D

2009. okt. 5. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:

hm:)

ezt is kipróbálom:D

mondjuk mi úgy csináltuk,hogy megpucoljuk a krumplit és simán bepanírozni és úgy rántjuk ki.Úgy is nagyon finom;)

2009. okt. 5. 15:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy csinálom, h liszt-tojás-liszt-tojás-prézli, másképp kifolyik. Sokat megcsinálok, és lefagyasztom, adagonként, és fagyasztva sütöm.
2009. okt. 5. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 bibi05 ***** válasza:
100%
Én is úgy csinálom,hogy liszt-tojás liszt-tojás-zsemlemorzsa, néha itt-ott így is kijön egy pici de az nagyon minimális.
2009. okt. 5. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Úgy csinálom, hogy megveszem fagyasztva és kisütöm!Ha itthon készítettem, bármilyen módon (dupla panírral is) nekem mindig kifolyt és úgy már nem az igazi!
2009. okt. 5. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim válasza:
100%
Nekem a liszt-tojás-morzsa-tojás-morzsa kombináció jön be, sosem folyik ki. Nem nagyon szeretem csinálni, mert túl macerás szerintem, de ez a férjem kedvenc kajája.... :))
2009. okt. 5. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Liszt-tojás-liszt-tojás-zsemlemorzsa,majd hirtelen,nagy lángon sütöm.
2009. okt. 6. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!