Rántott sajt - Ki hogy csinálja?
nem hinném hogy sok verziója lenne :D
trappistábol és cammamberből szoktam, a lényeg az hogy ugy legyen panirozva, hogy liszt - tojás - morzsa - tojás - morzsa. Igy nem folyik ki ahogy olvad a sajt.
Sok sikert :)
Úgy h kinyitom a hűtőt és kihúzom hirtelen (vagyis kiráántom) a sajtot, és akkor mostantól ez a sajt ki van rántva!:D
Nemtom:)
Úgy ahogy az előző válaszoló írta:)
13/L
köszönöm a válaszokat!
másodiknak ez tetszett:D
elsőnek:csak azt nem tudtam,hogy hogy panírozzuk h ne folyjon ki a sajt...de egyébként van egy másik fajta is az is nagyon finom.
Azt úgy kell csinálni,hogy tojásfehérjét felverni habnak,apránként reszelt sajtot belekeverni és ezt a masszát beleforgatni liszt-tojás-morzsa-tojás-morzsa és úgy kisütni.Isteni finom ez is!
köszi a választ!
elsö vagyok
szivesen :D
csinálj egyszer rántott krumplit, az minden vissz
fözöl krumplit sós vizbe, összetöröd, raksz bele 2 tojásfehérjét, hogy összefogja, megborsozod
csinálsz belöle kis pogácsaformákat és bepanirozod (itt le tudod használni a maradék tojássárgáját)
a világ legjobb kajája :D
hm:)
ezt is kipróbálom:D
mondjuk mi úgy csináltuk,hogy megpucoljuk a krumplit és simán bepanírozni és úgy rántjuk ki.Úgy is nagyon finom;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!