Melyik típusú tejszínt, és hogyan használjátok a süteményekhez? A hullalán kívül egyiket sem sikerül rendeltetésszerűen kikavarni, valahogy mindig folyós állagú, tönkreteszi a sütit. A hullala pedig elég drága.
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 14:25
11/13 anonim válasza:
Én sima lidl-ös habtejszínt használok. Rakok hozzá 1-1 vaníliás cukrot és habfixálót. Sosem folyt még el.
12/13 anonim válasza:
A múltkor valami francia 35%-osat használtam, mint a beton megállt, és 1 perc alatt felverődött. Majdnem túlvertem :)
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. máj. 23. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!