Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik típusú tejszínt, és...

Melyik típusú tejszínt, és hogyan használjátok a süteményekhez? A hullalán kívül egyiket sem sikerül rendeltetésszerűen kikavarni, valahogy mindig folyós állagú, tönkreteszi a sütit. A hullala pedig elég drága.

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
A tejszínfelverés titka, hogy hideg legyen a tejszín, és a cukrot vagy édesítőt csak a vége felé keverjük bele. De a legfontosabb a hőmérséklet. Akár fagyasztóba is érdemes betenni felverés előtt fél- egy órával, és az sem baj, ha már kicsit elkezdett kristályosodni.
2013. máj. 23. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
Igy jártam ,én is sokat kiprobáltam ,és nem jött össze . Igy maradok a hullalánál . -bár ezért most biztos sokan megköveznek..
2013. máj. 23. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
És minimum 30% zsírtartalmú legyen. De a botokban általában ilyenek vannak. A Meggle pl. egész jó, árban is.
2013. máj. 23. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
*boltokban
2013. máj. 23. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:

általában túrós sütikhez használok tojáshabot ( És azt nem cukrozom meg elég ha a süti édes)

Krémesebb sütikhez pl Kinder, torták, stb, Hullalát veszek az egyszerű de mégis nagyszerű és nagyon finom.Vagy a pennyben kapható cukormentes olcsóságot veszem azis dobozos felverhető. Csak megkell egy kicsit cukrozni

2013. máj. 23. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:

Tényleg kell hozzá a hideg. Én felverés előtt veszem ki csak a hűtőből. Természetesen az is kell, hogy ne 40 fokban készítsd, mert akkor hamar összeesik.

Én előre cukrozottat használok (Oké Habmester), így nem kell ezzel foglalkoznom. A tökéletes tartás érdekében Zselatin fixet szórok bele. Hulalát pedig sosem használok, mert az állati eredetű tejszín a favoritom.

2013. máj. 23. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
Ami még szintén jó, az a Meggle, de ezt már írta más is. Remélem, nem szoktad összekeverni a főzőtejszínekkel azt, ami a sütibe kell, mert azokat biztosan nem lehet felverni.
2013. máj. 23. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:

Én általában Meggle márkájút használok. Jó hidegen fel lehet verni, bár ha kifejezetten kemény habra van szükség, pl. egy torta díszítésénél, akkor egy kis habfixálót is szoktam bele tenni.

Az meg oké, hogy a Hulalát habbá tudod verni, de az nem tejszín. Én meg nem enném.

2013. máj. 23. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 ivilicious ***** válasza:
én is a meggle tejszínt nyomom
2013. máj. 23. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
A poharas Pilos tejszin jó keményre felverhető, és a végén még tehetsz hozzá habfixálót is, akkor nem fog szétfolyni.
2013. máj. 23. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!