Ki tud ilyen kelt tésztát csinálni?
Figyelt kérdés
Jó a kelt tésztám, megkel, finom is, de kicsit kenyérszerű(mint számomra mindenki másé is). Egy valaki tudott csak olyat, amit szeretnék, őt sajnos már nem tudom megkérdezni:(
Puha volt, sima, tömörebb, nem olyan nagy lyukacsos, mint a kelt tészták általában. Más volt. Talán édesebb is, lehet, hogy a cukor tenné ezt a kelt tésztával? Vagy a régi típusú sütő?! Biztos az is számít, de gyanítom valami más volt abban a tésztában...
2013. máj. 19. 15:21
1/2 anonim válasza:
Ha a megkelt tésztát még egyszer megdagasztod, és újra keleszted, akkor tömörebb lesz, és sok kis lyuk lesz csak benne, nem nagyok. Az édessége meg a benne lévö cukor mennyiségétöl függ.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom. Azt értem, persze, hogy a cukortól lesz édesebb:) Csak arra gondoltam, hogy lehet, hogy ha több cukor van benne, akkor másképp kel, sül stb.
2013. máj. 19. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!