A lent található receptet szeretném elkészíteni, de jó az, ha a csirkét nem megfőzöm, hanem serpenyőben kisütöm?
Figyelt kérdés
nem lesz gond, hogy utána sütőbe teszem, az egésszel együtt?
a recept: [link]
nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2013. máj. 16. 22:25
1/5 anonim válasza:
serpenyőben kiszárad ha sütöd, inkább csak párold meg egy kis vajon a saját levében, szerintem enged elég levet és nem kell pluszban tenni hozzá
2/5 anonim válasza:
Én tuti, hogy inkább serpenyőben sütném. Sokkal finomabb íze lesz a húsnak, és nyugi nem szárad ki. Ne süsd meg teljesen csak, amíg mondjuk már fehér lesz a hús és kezd picit pirulni, mert a sütőben úgyis tovább sül, puhul.
3/5 anonim válasza:
Süsd serpenyöben, de csak 2-3 percig, éppen hogy kifehéredjen. Igy nem szárad ki, viszont sokkal aromásabb, mintha kiföznéd belöle az izét.
4/5 anonim válasza:
Én is a serpenyőre szavazok. sokkal finomabb egy sülthús, mint egy vízbenfőtt.
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget!:) remélem finom lesz, én is attól féltem, hogy kiszárad.
2013. máj. 17. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!