Ezzel a menüvel jól lakna két férfi is?
Öten fogunk ebédelni, három lány, három fiú.
A tervezett menü:
Gyümölcsleves
Sült fűszeres csirkecomb franciasalátával
Nagyon light-os vagy még belefér? Ha nem akkor légyszi ajánljatok valami jó kis különlegesebb kajákat :)
burgonyapüré? Esetleg bacon kockákkal hogy különlegesebb legyen?
Igen, már totál elbizonytalanodtam :D
A franciasaláta valóban nem könnyű, de nem is illik a csirkecomboz. Mondjuk tegyük hozzá, hogy nekem egyébként is herótom van ettől a magyar "majonéztasalátaába" fétistől. Jobban szeretem a finom zöldséges, netán sajtos salátákat friss olívaolajjal, mogyoróolajjal vagy hasonlóval. Egészségesebb is.
A krumplipüré szerintem passzolna, de szalonna nem kell bele. Készíthetsz mellé akár tepsis krumplit vagy vajas törtkrumplit, krokettet, akármit is. Valamilyen köret mellé mindenesetre jó ötlet.
Töltsd meg a csirkecombokat, máris laktatóbb lesz.
a gyümölcsleves jó, és szerintem a franciasaláta is, de én is inkább egy majonézes krumplit tennék mellé, mert az is laktatóbb.A pasiknak kell azért matéria, hogy tele legyen a hasuk :)
Nekem sem passzol gyümölcsleves után franciasaláta.
Sült csirkecomb mellé adnék rizst, vagy burgonyát, vagy sült zöldségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!