Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van egy egész csirkém. Már...

Van egy egész csirkém. Már olvad. Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Ami gyorsan megvan kiadós, és fincsi. Valami bevált dolog kéne. Nem öreg csirke, szóval bármit lehet vele kezdeni.
2009. szept. 30. 07:10
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Csirkepaprikás. Előkészületekkel együtt kb 1 óra, vagy még annyi sincs.
2009. szept. 30. 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Sóban sült csirke! Isteni!!!

Megmosod, befűszerezed a csirkét kívül-belül. (só,bors,sok-sok majoranna).Én a két lábát cérnával(fehér) összekötöm, meg hátán fekve a melléhez kötöm a szárnyait. A tepsiben szétterítesz 1 kg asztali sót. A hátára fektetve ráteszed a csirkét, maJD BE A SÜTŐBE. Amennyi a csirke súlya, annyi ideig szokták sütni. Amikor kezd pirulni a teteje, én hosszú villával becsurgatom a tepsi sarkába a belsejében keletkezett "levet". A vége felé megfordítom kb. 10 percre, hogy a háéta is megsüljön. Mi nagyon szeretjük! Krumplipüré készül mellé. Természetes a sót ki kell dobni a szemétbe.

2009. szept. 30. 07:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Darabold össze!Az aprólékból, mint nyak, láb, hát csinál egy levest, a többiből pedig egy pörit!Én mindig így szoktam.
2009. szept. 30. 08:49
 4/6 anonim ***** válasza:
én is pörit főznék belőle+ levest :)
2009. szept. 30. 09:57
 5/6 anonim válasza:

csirkebrassói, isteni finom, jobban szeretem, mint sima husival!!!

nyami nyami

2009. szept. 30. 12:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Sóban sült meg végül. Köszi a válaszokat. Utolsónak, mi az a csirke brassói???? Hogyan készül?
2009. okt. 1. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!