Mit kezdjek a tegnapi marha stake-kel? (meg van sütve)
Figyelt kérdés
Tegnap ebédre sütöttem marha staket,előtte mustáros pácban állt 1 napig.Úgy sütöttem,hogy a közepe véres maradjon,csak a külseje van megsülve.Megmaradt 2 nagy szelet,kb 2cm vastag hús.Így már senki nem fogja megenni,mert ugye a stake csak frissen jó,de sajnálom kidobni.Mit csináljak vele,hogy ehető legyen??2011. szept. 26. 16:26
1/6 anonim válasza:
Apríts fel jó sok hagymát, zsíron megfuttatod, paprika is mehet bele 2-3 cső, a húst kockázd fel, rakd rá a hagymás zsírra, hintsd meg piros paprikával, öntsd fel vízzel aztán főzd, míg a hús megpuhul. Tálald nokedlivel, vagy kifőtt tésztával.
2/6 anonim válasza:
süsd át mégegyszer, hogy ne legyen véres, aztán daráld le, nyomj utána egy-két főtt tojást. amiben átsütötted
dinsztelj egy kis hagymát, azt is tedd hozzá. egy kis vaj, vagy zsír, mustár, bors, majoranna és annyi tejföl, hogy kenhető legyen a húskrém.
de hagymával is kezdheted a hús átsütését.
3/6 anonim válasza:
Vágd vékony szeletekre, süsd át hirtelen és rakd salátára mustáros dresszinggel.
Vagy daráld le, pirítsd át. fűszerezd pörköltesen és töltsd palacsintába.
4/6 anonim válasza:
csináld meg vellinkton-nak... Googlen rajta van a pontos recept...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mindenkinek megy a zöld kéz!:)
2011. szept. 26. 17:05
6/6 anonim válasza:
Tedd be a mikróba, melegítsd, és edd meg. Hmmm, fincsi! :) 2cm vastaghús, sztem az teljesen átsült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!