Mihez kezdjek maradék sült hússal?
egy jó kis pörköltalapot is készíthetsz, ha lehet lecsósan. a szaftba tedd a szeletelt, darabolt húsokat, hagyd, hogy jól átjárja a szaáraz húst, vagyis egy kicsit főjenek össze.
a lecsót, akár friss, akár konzerv, csak a végén tedd hozzá, hogy ne főjön szét a paprika.
nem tudom milyen hús, hogy szeletelhető-e. ha igen, akkor
csinálj tojásból, lisztből tejjel egy jó sűrű masszát és
abba mártva /mint a párizsi szeletet/ süsd újra. nagyon hamar megvan, mert csak a mbundának kell megsülnie. még forrón szórd meg reszelt sajttal.
bármilyen körettel, de egy finom paradicsomszósszal is
egy új kaját készítettél.
Darabolt apró kockára, brassóinak még jó lesz.
Vagy készíts mellé (hozzá) egy kis paradicsom-mártást, vagy tökfőzeléket. Beledarabolva akármelyikbe talán még elfogy.
Aprítsd fel, éskészíts hozzá valamilyen szószt. Paradicsomosat, curryset, gombásat, és dobd bele, főzz ki tésztát és kész a kaja.
Vagy hortobágyi húsos palacsintának is jó lesz.
Legvégső esetben pizza feltétnek, vagy melegszendvicsnek.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!