Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tojássárgája került a fehérjéb...

Tojássárgája került a fehérjébe, help! (? )

Figyelt kérdés

4 tojást elválasztottam, ahogy szoktam, de az egyiknek eléggé folyós volt a sárgája, így egy nagyon-nagyon aprócska kis sárgája belecsöppent a fehérekhez.

Most dobhatom ki az egészet, vagy mi?? Nem szeretném!

Ha kanállal kihalászom, attól még fel lehet verni, vagy ha már "hozzáértek egymáshoz", akkor felejtős?



2013. máj. 8. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Géppel feltudod verni keményre. Kézzel már sokkal nehezebb. Azért nem kell kidobni.
2013. máj. 8. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kanállal kihalászod úgy, hogy nyoma nem marad, akkor géppel felverhető.
2013. máj. 8. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha sikerült nyomtalanul kiszedni, szerintem is sikerül felverni. tegyél bele egy kis cukrot, vagy pár csepp ecetet/citromlevet. alacsony fordulaton kezdd géppel verni, aztán fokozatosan emeld, míg kemény nem lesz.

lehet, hogy nem lesz olyan fényes és kőkemény, de használható.

2013. máj. 8. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
Géppel simán fel lehet verni (kézzel már amúgy sem szoktam), mással is előforult ez már, és semmi gond nem volt vele.
2013. máj. 8. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Géppel simán feltudod verni, velem is előfordult már ilyen.
2013. máj. 8. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!