Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok olyan receptet, amibe...

Tudtok olyan receptet, amibe sok tojássárgája (5-10db) kell?

Figyelt kérdés

2012. dec. 29. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinálsz 1 kg lisztből sajtos pogácsát, ahhoz mi 3-at szoktunk rakni. Fél kilóhoz kell 3 magyarul, szóval tudsz variálni attól függően hány tojássárgád van. (Esetleg). Vagy csinálsz linzert, és annyi tojássárgájával állítod össze (de csak azzal, tejet tejfölt nehogy rakj hozzá) amivel összeáll.
2012. dec. 29. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Kimaradt, mi? :)))

Vaníliasodó.

[link]

2012. dec. 29. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. dec. 29. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a vanília sodó ugrott be, méghozzá aranygaluskához.Mindkettőhöz csak a sárgája kell és 6 vagy 9 db.Mert a tésztába 3 db, a vanília sodóhoz szintén 3 db, de mi annyira sok sodóval szeretjük hogy 1 l tejből készítem és akkor rögtön ugrik bele 6 tojássárgája.
2012. dec. 29. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az aranygaluska és a sodó tényleg jó tipp. Tudom hogy a salty.hu-n alapanyag alapján kidob egy csomó receptet, de nekem kifejezetten olyan kellet amibe sok kell.
2012. dec. 30. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!