Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tyúkhúslevest főzök és a házi...

Tyúkhúslevest főzök és a házi tyúkon van 3 darab tojássárgája. Azt vegyem le? Ne tegyem bele a levesbe? Vagy rajta hagyhatom?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 09:42
 1/6 anonim válasza:
52%
Szerintem hagyd rajta én meg szoktam enni és finom amúgy :)
2013. márc. 10. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi leszedtük, és már csak olyankor raktuk bele a levesbe, hogy megfőjjön, amikor már majdnem készen volt. Ha közben véletlenül szétnyomódik, az egész levesed tele lesz csupa apró, sárga kis akármikkel, és hiába is fogod leszűrni 66x, az ott úgy fog maradni.
2013. márc. 10. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van! Már én is rájöttem időközben, hogy a főzési ideje sokkal kevesebb. Köszi!
2013. márc. 10. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen! Biztosan fincsi lesz, jó étvágyat!
2013. márc. 10. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm!
2013. márc. 10. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Agyatlan lepontozó!

Most ettől boldogabb vagy?

Nem engem, téged néznek hülyének, ugy-e tudod?

2013. márc. 11. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!