Tyúkhúslevest főzök és a házi tyúkon van 3 darab tojássárgája. Azt vegyem le? Ne tegyem bele a levesbe? Vagy rajta hagyhatom?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 09:42
1/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd rajta én meg szoktam enni és finom amúgy :)
2/6 anonim válasza:
Mi leszedtük, és már csak olyankor raktuk bele a levesbe, hogy megfőjjön, amikor már majdnem készen volt. Ha közben véletlenül szétnyomódik, az egész levesed tele lesz csupa apró, sárga kis akármikkel, és hiába is fogod leszűrni 66x, az ott úgy fog maradni.
3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van! Már én is rájöttem időközben, hogy a főzési ideje sokkal kevesebb. Köszi!
2013. márc. 10. 10:05
4/6 anonim válasza:
Nagyon szivesen! Biztosan fincsi lesz, jó étvágyat!
5/6 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm!
2013. márc. 10. 10:17
6/6 anonim válasza:
Agyatlan lepontozó!
Most ettől boldogabb vagy?
Nem engem, téged néznek hülyének, ugy-e tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!