Nyugodtan felolvaszthatod, és marcipános/nugátos csokikrém lesz belőle.
2013. febr. 3. 19:01
2/12 anonim válasza:
én forrócsokit csinálnék belőle
gőz felett felolvasztod, összekevered, hogy a marcipános nugát töltelék szépen elkeveredjen a csokiban és frissen, melegen bögrébe töltöd ;)
2013. febr. 3. 19:14
3/12 anonim válasza:
Összetörve muffinba is beleteheted. egy adagba egy tábla.
2013. febr. 3. 19:18
4/12 anonim válasza:
Csokoládés süteményekhez felhasználhatod
2013. febr. 3. 19:48
5/12 anonim válasza:
muffinba tenném
2013. febr. 3. 22:01
6/12 anonim válasza:
csokis marcipános keksz
kalács, kuglófba nagyon finom lenne
vagy akármilyen muffin, piskótába töltve
2013. febr. 3. 22:41
7/12 anonim válasza:
Én kikukáznám.
Sajnos attól hogy felolvasztod, nem változik meg az íze.
Maximum "alsó kategóriás süti" lesz belőle.
Persze mindenkinek más az ízlése, meg nyugodtan próbálj ki egyet, de a süti és minden más a finom alapanyagtól lesz finom.
Ha önmagában fogyaszthatatlan, én nem tenném bele semmibe.
(A gyerekeink ajándék csoki nyuszijait és mikulásait is ki szoktuk dobni, ami olyan. Pl. nulla % kakaó tartalom stb.)
2013. febr. 4. 08:03
8/12 anonim válasza:
Van benne valami, amit az utolsó írt, de én megpróbálnám azt, hogy felolvasztom mondjuk a marcipánost meg a nugátost, és a piskótához tejjel elkeverem, és azzal hígítom a tésztát, így sütöm ki. A kisült lapokat joghurtos vagy túros krémmel megkenném, meggyöntettel meglocsolnám. Ha nem szeretnél a krémmel bajlódni, én múltkor sima porból felverhetőt vettem, és meglepően jó volt, 5 perc alatt elkészült.
2013. febr. 4. 09:04
9/12 A kérdező kommentje:
28%osak
2013. febr. 4. 10:13
10/12 anonim válasza:
Azért ki ne dobd, nem annyira gagyi, hogy sütibe ne lehetne elhasználni.muffinokba, bögrésekbe nyugodtan beletördelheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!