Kifőztem egy nagy darab csirke mellehúsát magában. Ebből mit készíthetek? Ötlet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 23:07
1/11 anonim válasza:
Szeleteld fel, fektesd rá bacon csíkokra, kenj rá tefölt, reszelt füstöt sajtot, és süsd ropogósra. Krumplipürével és uborkasalátával.
2/11 anonim válasza:
Kapormártás! De a pipimell olyan, hogy az mindenhogy jó. Vegyél egy kiló friss kenyeret, aztán hamm be.
3/11 anonim válasza:
Talán két üveg édes-savanyú mártással még meg lehet menteni.Készíthetsz hozzá rizst.
4/11 anonim válasza:
1. vagyok, amúgy mi célból főz ki az ember egy adag csirkemellet magában? Gondolom csak volt vele valami terved :)
5/11 anonim válasza:
A főzés nem a legjobb elkészítési mód, mert szétmállik. Megfőzni, utána megsütni valamit, annak nem sok értelme van. Szerintem készíts hozzá almás-tormát és főzzél rizst.
Almás-torma:
15 dkg torma,
két szem alma,
1 evőkanál citromlé,
pici cukor
Elkészítés:
A citromlével tompítom a torma erejét, majd összekeverem a reszelt almával, valamint a cukorral.
Almás-torma:
6/11 anonim válasza:
Én pld. mindig megfőzöm a csirke és pulykamellet, mielőtt megsütöm, (főleg a sajtos tejfölös mártásban), mert akkor kevesebb időt tölt a sütőben. Nekem nem szokott szétmállani.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, valóban ilyen zizi vagyok, csak úgy kifőztem :P de túl száraz lett. Köretként vegyes zöldséget kifőztem és azzal ettem, de még így is száraz.
Köszi a válaszokat, majd kezdek vele akkor valamit. Holnap már mindenképp, mivel tegnap főztem ki és most a hűtőben tárolom :S
2012. dec. 22. 00:08
8/11 anonim válasza:
Valami mártást készíts hozzá, vagy egy lecsó-alapba főzd bele, rögtön szaftosabb lesz, és nem fulladsz meg tőle. :)))
9/11 anonim válasza:
jérce salátát készíts! ahhoz amúgy is meg kell főzni. 2 főtt tojás, pár csemege ubi, 1 alma, só, bors, és tejfölös majonéz kell még bele. tegnap pont azt csináltam!
10/11 anonim válasza:
Darabold fel kockákra, hozzá csinálj meggymártást és főtt krumplit. Isteni ebéd, és sok meló sincs vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!