Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 7 darab alma és 3 csirke...

7 darab alma és 3 csirke felsőcomb sok egy napra?

Figyelt kérdés

A csirkét sima fóliában sütöttem zsiradék hozzáadása nélkül, és letötyögtettem róla a kisült zsírt papírszalvétával.

Ez így sok egy napra?

2010. nov. 2. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Még kevés is!!

Táplálkozz egészségesen,rendesen,ne koplalj.Sportolj.!!!!

2010. nov. 2. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Figyu, ez első próbálkozásra nem rossz, mert gyümölcsöt is ettél meg fehérjét is a hús által, viszont elég hiányos. Ez kevésnek tűnik, meg rossz is. De ne is hallgass rám, mert nem tudom a nemed, testsúlyod, életkorod etc.
2010. nov. 2. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
normális kaját nem akarsz esetleg enni?? juuj még száríccsad is ki a csirkecombot.. basszus állati zsiradékra is szüksége va na szervezetednek! az a kevés ami kisütl nem ölt volna me... szánalom már
2010. nov. 2. 14:24
 4/11 A kérdező kommentje:
14/L, 172 cm, 56 kg
2010. nov. 2. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Boccs, de állati zsiradékra nincs szükség feltétlenül. Ehetsz helyette növényit, ami sokkal jobb. Növényire sincs feltétlenül szükség, ehetsz helyette állatit is, de az rosszabb...
2010. nov. 2. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
jézusom... 14 évesen nem ezen járt az eszem szerencsére. mert még ha 100kiló lennél megérteném, de így...
2010. nov. 2. 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

14:30- Én még így sem csodálkozom, a mai tinik egyszerűen képtelenek megtanulni, hogy mi váll javukra és mi nem.

A baj pedig az, hogy nemcsak az egészséget, de még a tanulási képességüket is taccsra vágják. Eltudom képzelni milyen tanulók lehetnek az ilyen anorex-jelölt emberkék

2010. nov. 2. 14:42
 8/11 anonim ***** válasza:

az anorexiás emberkék általában kiváló diákok és kitűnő tanulók, pont a nagy teljesítményorientáltságuk miatt. Persze vannak kivételek, de ritka.

sosem elég jók... - saját maguk szerint

Szerintem bőven keveset ettél kérdező, egyél nyugodtan változatosabban és ne fogyj, mert eltűnnek a női jellemzőid. teljesen el fog tűnni a melled és ki fognak látszani a csontjaid.

ha nem bírod abbahagyni a fogyást,akkor meg beszélj valakivel, egy felnőttel, esetleg menj be a nevelési tanácsadóba vagy beszélj a tesi tanároddal vagy egy dietetikussal, aki tud segíteni abban, hogyan tarthatnád a súlyodat és ehetnél egészségesen

2010. nov. 2. 14:50
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

14:50- óriási tévedés, semmi köze nincs a testi igényességnek a szellemi igényességhez. Számtalan személyt ismerek, aki kiváló tanuló, de megjelenésre egyáltalán nem igényes. És a rengeteg anorex akit ismerek.....hát egyik sem mondható jó tanulónak, még a középmezőnyt is csak nagyon enyhén érintik.

Úgyhogy ennyit erről, ez a tapasztalati rész, a másik viszont az az hogy gondolkozzál már: miből az energia a tanulásra ? Azt hiszed 1 felsőcombtól fog jobban menni a matek ? Hagyjuk már...

2010. nov. 2. 15:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kevés. Miért koplalsz. Meddő akarsz lenni életed végéig?
2010. nov. 2. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!