7 darab alma és 3 csirke felsőcomb sok egy napra?
A csirkét sima fóliában sütöttem zsiradék hozzáadása nélkül, és letötyögtettem róla a kisült zsírt papírszalvétával.
Ez így sok egy napra?
Még kevés is!!
Táplálkozz egészségesen,rendesen,ne koplalj.Sportolj.!!!!
14:30- Én még így sem csodálkozom, a mai tinik egyszerűen képtelenek megtanulni, hogy mi váll javukra és mi nem.
A baj pedig az, hogy nemcsak az egészséget, de még a tanulási képességüket is taccsra vágják. Eltudom képzelni milyen tanulók lehetnek az ilyen anorex-jelölt emberkék
az anorexiás emberkék általában kiváló diákok és kitűnő tanulók, pont a nagy teljesítményorientáltságuk miatt. Persze vannak kivételek, de ritka.
sosem elég jók... - saját maguk szerint
Szerintem bőven keveset ettél kérdező, egyél nyugodtan változatosabban és ne fogyj, mert eltűnnek a női jellemzőid. teljesen el fog tűnni a melled és ki fognak látszani a csontjaid.
ha nem bírod abbahagyni a fogyást,akkor meg beszélj valakivel, egy felnőttel, esetleg menj be a nevelési tanácsadóba vagy beszélj a tesi tanároddal vagy egy dietetikussal, aki tud segíteni abban, hogyan tarthatnád a súlyodat és ehetnél egészségesen
14:50- óriási tévedés, semmi köze nincs a testi igényességnek a szellemi igényességhez. Számtalan személyt ismerek, aki kiváló tanuló, de megjelenésre egyáltalán nem igényes. És a rengeteg anorex akit ismerek.....hát egyik sem mondható jó tanulónak, még a középmezőnyt is csak nagyon enyhén érintik.
Úgyhogy ennyit erről, ez a tapasztalati rész, a másik viszont az az hogy gondolkozzál már: miből az energia a tanulásra ? Azt hiszed 1 felsőcombtól fog jobban menni a matek ? Hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!