Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc vendégváró ételed?

Mi a kedvenc vendégváró ételed?

Figyelt kérdés

A vendég ebédre jönne :)) szóval komplett kaja kellene...

nem túl drága, de annál fincsibb ételt keresnék!!


2013. máj. 7. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Még dolgozom, de most a következőnek örülnék, ha otthon várna. Zöldborsó leves csirkeaprólékkal, csurgatott tésztával, sok petrezselyemmel. Húsos gombóc tejfölös pörköltszaftbanl Meggyes pite. Vagy Lencseleves füstölt tarjával, káposztás tészta. Vagy hortobágyi húsos palacsinta.
2013. máj. 7. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudom ,hogy azt irtad ,hogy ebédre jönne ,de nem mindig kell 3- 4 fogással elő rukkolni sokszor az egyszerübb jobb:

Nekem ilyen : Házi gyros szépen tányoron tálalva pitával

vagy akár a hamburger és a tortilla tekercs ,ezek után pedig egy jó kis fagyi kehely gyümölcsel tejszínhabbal

2013. máj. 7. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:

mindketten nagyon jóket írtatok!! köszönöm


a gond h elég konzervatív aki jön, ő nem eszik gyrost, hambit....de bmi jól hangzik ám !!!!!

2013. máj. 7. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Medve hagyma krémleves , rakott kelkáposzta ,

Vagy ha nagyon konzervativ : húsleves ,rántott hús ,

2013. máj. 7. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

[link]


Mondjuk egy görög gyümölcs-leves a fentiek közül akármelyik ....

Süss csirkét akár natúr, akár bőre alá töltve, petrezselymes újkrumplival, ubi-salival

Ha inkább az egyszerű, de nagyszerű kell: akkor sütiből egy kis sajtos pogi + apró édes linzer tésztából.

Persze ha időd nincs sütni, egy jófajta cukiból egy tálca sütit hazaviszel, lehet hogy azt ís szívesen fogadja!

2013. máj. 7. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

Látom nem egyszerü a vendéged :

esetleg tárkonyos csirke ragú leves ,Kárpáty borzaska ,

deszert : gesztenye püré ,vagy valamilyen pohár krém

Kárpáty Borzaska

Bármilyen húsbol nagyon finom :

Lereszeltem a krumplit, sóztam, borsoztam, belekevertem a reszelt fokhagymát, vegetát, lisztet és a tojást. Ebbe a kremzli (tócsni) masszába forgattam a hússzeleteket, egyik oldalát jól belenyomtam a masszába, közepesen forró olajba raktam és rákanalaztam egy adagot a hús felső oldalára. Közepes tűznél kicsit kisebb hőnél sütöttem, hogy a hús megpuhuljon, a krumplis rész pedig ne piruljon meg túlzottan. Az aranybarnára sült borzaskákat papírkendőn lecsöpögtettem az olajtól.


Tejföllel és reszelt sajttal szórva tálaltam.

2013. máj. 7. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

nem egyszerű az tuti :))


linzer az tuti lesz, előző este csinálok h másnapra megpuhuljon!!


a borzaska is nagyon jó meg a töltött csírke is !!!


lehet a töltött csírke , krumplival, ubisalival lesz....(bár én személy szerint a borzaskát jobban szeretem, de neki jobban bejönne a töltött csírkés változat)


és ehhez milyen leves lenne a legjobb ???

2013. máj. 7. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Paradicsom, borsó, karalábé, gomba.
2013. máj. 7. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!