Nektek mi a kedvenc csirkemell-elkészítési módotok?
nekem a mézes-mustáros, de már kcisit kezdem unni:)
kort és nemet is írhattok, ha akartok. írjatok minél többen!:D
Nagyon ritkán csinálok csirkemellet, mert fojtós, száraz.
A combból sokkal jobb és több étel készíthető. Vagy a disznóhúsból is. A hiedelemmel ellentétben egyik sem hizlal, és mindegyik egészséges.
Combot én is gyakrabban csinálok,bár inkább csak ár miatt,csirkemell túlárazott,főleg hogy több kell belőle hogy jóllakj.
Amúgy cornflakes bundában szoktam még csinálni,fokhagymás mézesen, baconbe göngyölt gombával töltött csirkemellet,
+
Hirtelen több nem is ugrik be hogy őszinte legyek :D Egészben sült csirkénél szoktuk még mellett enni,de ritka hogy veszek magában a fent leírtak miatt.
Rantott csirkemellet sosem tudjuk megunni :)
Felkockazva sutozacskoba dobva, gombaval, fuszerrel es krumplikockaval.
Egyben befuszerezve megsutve.
Nagy kedvencem :
Csirkemellet felbevagok, szehajtom. Beletoltok turot, smiben dinsztelt hagyma, szerecsendio, so es bors van. Baconnel becsavarom, es mehet a sutobe.
Mézes-mustáros-tejszínes szósszal, na az isteni finom.
Tegnapelőtt meg kipróbáltam egy új receptet, a karamellizált csípős csirkemellet.
Na ha ezek valakinek fojtósak, akkor azzal az emberrel valami nincs rendben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!