Darálthúsból milyen ételeket lehet készíteni bográcsban?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
ha lenne savanyúkáposztád, akkor töltöttkáposztát is lehetne, de arra is nagyon oda kell figyelni.
ha előfőzöd a rizst, úgy kevered össze a darátlthússal, elég rövid idő alatt megfő.
Persze az idő mindig relatív...:) ha most akarsz nekiállni bográcsozni, akkor darálthúsból nincs más ötletem.
csináltasz fűszeres kis kolbászformájú fűszeres fasírtokat, már hallottam, hogy bográcsban sütötték ki, nem grillezték. a fene tudja, nekem fura.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Darált húst bográcsban nem igazán szoktak, annyira percek alatt megpuhul, hogy kár érte az előkészület.
Inkább sütőben készíthető rakottat készíts belőle, vagy fasírozottnak, stefániának, esetleg pizza feltétnek készítsd el.
Bográcsban a minimum 2,0 óra, vagy annál is hosszabb főzési idő-szükségletű pörkölteket, halászlét, pacalt, hasonlókat szoktuk készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!