Darálthúsból milyen ételeket lehet készíteni bográcsban?
ha lenne savanyúkáposztád, akkor töltöttkáposztát is lehetne, de arra is nagyon oda kell figyelni.
ha előfőzöd a rizst, úgy kevered össze a darátlthússal, elég rövid idő alatt megfő.
Persze az idő mindig relatív...:) ha most akarsz nekiállni bográcsozni, akkor darálthúsból nincs más ötletem.
csináltasz fűszeres kis kolbászformájú fűszeres fasírtokat, már hallottam, hogy bográcsban sütötték ki, nem grillezték. a fene tudja, nekem fura.
Darált húst bográcsban nem igazán szoktak, annyira percek alatt megpuhul, hogy kár érte az előkészület.
Inkább sütőben készíthető rakottat készíts belőle, vagy fasírozottnak, stefániának, esetleg pizza feltétnek készítsd el.
Bográcsban a minimum 2,0 óra, vagy annál is hosszabb főzési idő-szükségletű pörkölteket, halászlét, pacalt, hasonlókat szoktuk készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!