Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem el a fagyaszt...

Hogyan készítsem el a fagyasztott sóskapürét?

Figyelt kérdés
Részletesen, mert nem tudok főzni.

2013. ápr. 30. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahogy én szoktam. egy kis vízzel lábasba teszem, és fedő alatt kis elkezdem főzni. ha teljesen kiolvadt, és megfőtt, ha már puffog, akkor sózom, cukrozom, mert irtó savanyú. egy kis tálkában kb 3 evőkanál lisztet tejjel apránként csomómentesre keverek (kis kézi habverővel) és ezzel keverem össze (belecsurgatva, közben gyorsan kevergetve )a fővő sóskát. ekkor már ne nagyon forrjon, csak finoman és kevergetni kell közben. pár perc alatt a liszt is megfő benne. meg kell kóstolni, hogy minden íz helyén van-e. esetleg só, cukor kell-e még bele.
2013. ápr. 30. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Bele teszed egy edénybe, ontesz ra egy pici vizet es felolvasztod. Pici so, pici vukor bele. Ha felforrt, behabarod - kicsi tejföl, pici liszttel el keverve, csomó mentesre keverve besűritve.
2013. ápr. 30. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
*fedő alatt kislángon ...
2013. ápr. 30. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
én például nagyon szeretem tejszínes, vagy vanília pudinggal elkészíteni, mint habarás. :)
2013. ápr. 30. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. máj. 1. 09:45

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!