Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott hurkát, kolbászt...

Fagyasztott hurkát, kolbászt hogy süssek meg?

Figyelt kérdés
Ötletek? Ahogy megkaptam nyersen, bedobtam a fagyasztóba, holnap akarom megsütni,de hogyan? Előtte olvasszam fel? Vagy mehet azonnal a sütőbe?Köretnek mit adjak hozzá?

2013. ápr. 17. 10:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Elötte olvaszd ki : Szurkáld meg villával ,igy nem fog kidurrani sütés közben : Kevés zsirt tegyél a sütő edény aljára.

Hagymás tört burgonya ,és párolt káposzta is jó hozzá .

2013. ápr. 17. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

mi úgy szoktuk,hogy még fagyosan megszurkáljuk a kolbit,

a lábosba félcenti vizet rakunk és elkezdjük sütni,

2013. ápr. 17. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Előtte éjszaka rakd át hűtőbe,másnapra kiolvad.

Szeletelj fel vékony karikákra burgonyát,terítsd a tepsi aljára kevés olajon,rá a hurka kolbász,vagdosd be egy kicsit és süsd kb 40-50 percig,félidőben fordítsd meg. Elején alacsonyabb lángon,végén magasabban.

Akkor jó ha ropogós a bőre ha beleszúrod a villát,és a krumpli és kellően puha,nem rágós.

Én így szoktam :)

2013. ápr. 17. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:

Én is előtte ki szoktam olvasztani, megszúrkálom, és akár krumplival, akár krumpli nélkül szépen megsül.

Persze, a vele együtt, mellette sült krumpli szerintem is ezerszer finomabb, mint amit egy másik edényben, másik zsírban sütsz!

2013. ápr. 17. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. Az a baj, hogy nagy mennyiségben kell csinélnom, mert több embernek sütöm. És ha csak kenyeret meg savanyúságot,vagy mustárt adnék fel hozzá?
2013. ápr. 17. 11:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
kenyér és a savanyúság is jó lesz !!! Föleg ha több embernek készül ...
2013. ápr. 17. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:

Én akkor is szívesen megenném, ha csak kenyér és savanyúság lenne hozzá.

Szóval szerintem elég.


Én is kiolvasztom, szurkálom, sütöm :)

2013. ápr. 17. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Most biztos lepontznak : de a hurkát és a sült kolbászt csak kenyérrel és savanyúsággal eszem meg : Jó friss kenyér és már nemis kell más ..

Nem lesz semmi baj ,ha csak kenyér és savanyúság lesz hozzá : Savanyúságból viszont 2-3 félét adj hozzá és legyen valamelyik csipős : Én pl csipős cseresznye paprikával szeretem.

2013. ápr. 17. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Nekem jó lesz krumpli nélkül, savanyúság nélkül, akár papírtálcán egy kis mustárral, kenyérrel, mint valamikor régen a majálisokon ettük! :)))))
2013. ápr. 17. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Van itt pár variáció, biztos mind jó. :) Én úgy szoktam, hogy fagyosan teszem be a sütőbe, még csak zsírt sem rakok alá sokat, csak kikenem a tepsit kicsit, mert sül ki belőle. 1-esen elkezdem sütni, közben néha megmozgatom, kicsit megszurkálom, mikor már jól kiolvadt és a zsírját is ereszti, picit feljebb veszem a gázt, de maximum 3-asra, így szépen, lassan megsül és ki sem reped.


Köretnek savanyúságot szoktam mellé tenni: uborkát, vegyes savanyút, savanyú káposztát, céklát. Na és persze kenyeret.

2013. ápr. 17. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!