Ez megfelel tortakrémnek?
Figyelt kérdés
Mascarpone + habtejszín +habfix + 1 vaníliás pudingpor? Úgy rétegezném, hogy lap, krém, eperdarabok, lap, krém, eperdarabok. Körbe vaníliás cukros tejbe mártott babapiskóta, köré szalag. Tetejére csokiba mártott eper/csokiforgács/öntet? Zselatin nincs itthon, nem is nagyon tudom használni... Valami nagyon-nagyon finomat és egyszerűt szeretnék, szülinapi torta lesz!!! Köszönöm! :)2013. ápr. 30. 10:52
1/4 anonim 

válasza:

Kreatív az tuti. De lehet hogy a habtejszín és a habfix közül az egyik is elég lesz.
2/4 anonim 

válasza:

Megfelel, de a körberakott piskótát nem kell semmibe sem áztatni, mert összerogyik. csak egy kis krémmel illeszd a torta oldalához. körbekened vékonyan és mehet a piskóta kerítés, utána a szalag.
3/4 A kérdező kommentje:
a habfix csak azért kell, hogy ne essen össze a hab... :) én sem áztatásra gondoltam, csak éppen belemártani, de igazad van, lehet, hogy ez is sok lesz! köszi a válaszokat! :)
2013. ápr. 30. 11:31
4/4 anonim 

válasza:

Ne is mártsd bele, a krémből is vesz fel annyi nedvességet, hogy kissé megpuhuljon a babapiskóta.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!