Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez megfelel tortakrémnek?

Ez megfelel tortakrémnek?

Figyelt kérdés
Mascarpone + habtejszín +habfix + 1 vaníliás pudingpor? Úgy rétegezném, hogy lap, krém, eperdarabok, lap, krém, eperdarabok. Körbe vaníliás cukros tejbe mártott babapiskóta, köré szalag. Tetejére csokiba mártott eper/csokiforgács/öntet? Zselatin nincs itthon, nem is nagyon tudom használni... Valami nagyon-nagyon finomat és egyszerűt szeretnék, szülinapi torta lesz!!! Köszönöm! :)
2013. ápr. 30. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Kreatív az tuti. De lehet hogy a habtejszín és a habfix közül az egyik is elég lesz.
2013. ápr. 30. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megfelel, de a körberakott piskótát nem kell semmibe sem áztatni, mert összerogyik. csak egy kis krémmel illeszd a torta oldalához. körbekened vékonyan és mehet a piskóta kerítés, utána a szalag.
2013. ápr. 30. 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:
a habfix csak azért kell, hogy ne essen össze a hab... :) én sem áztatásra gondoltam, csak éppen belemártani, de igazad van, lehet, hogy ez is sok lesz! köszi a válaszokat! :)
2013. ápr. 30. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne is mártsd bele, a krémből is vesz fel annyi nedvességet, hogy kissé megpuhuljon a babapiskóta.

Sok sikert :)

2013. ápr. 30. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!