Milyen lenne tortakrémnek?
Figyelt kérdés
50 dkg túró 0,5 dl hullala tejszín, vaníliás cukor,reszelt citromhéj egyvelege? Stabil lenne a krém?2011. nov. 26. 16:23
2/29 anonim válasza:
Nem lesz vele gond. Tedd majd hűtőbe míg fel nem vágjátok a tortát.
3/29 anonim válasza:
Nem lesz kőkemény habod, de simán rá fogod tudni kenni a tortalapra, a hűtőben meg majd dermed kicsit.
4/29 anonim válasza:
Szerintem több tejszín, kevesebb túró és + valamennyi cukor.
5/29 anonim válasza:
a cukor nehezen oldódna fel, amúgy jó, de a túrót mindenképpen paszírozd át!
6/29 anonim válasza:
ha beleteszel 1(-2) csomag zseléfixet, abból baj nem lehet
7/29 anonim válasza:
A tejszint verd habbá és tegyél az egészhez zselatint. Majdnem ugyan így csinálom én is a túró tortát.
8/29 anonim válasza:
fél deci tejszínnel nem mész messzire. nem elírtad?
9/29 anonim válasza:
Abból a csepp tejszinbol tudod mennyi lesz ha felveri?????
10/29 anonim válasza:
nem!!! fogalmam sincs!!! még ennyike tejszínnek, illetve hulalának soha nem álltam neki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!