Milyen lenne tortakrémnek?
Figyelt kérdés
50 dkg túró 0,5 dl hullala tejszín, vaníliás cukor,reszelt citromhéj egyvelege? Stabil lenne a krém?2011. nov. 26. 16:23
21/29 anonim válasza:
ezek szerint fiatal pályakezdő? és van másik, "civil" szakmád? merre nézelődtél munka ügyben?
22/29 anonim válasza:
Hát a vizsgám az nagyon jól sikerult,de sajna senkit nem ez érdekel csak h van-e gyakorlatom. Egy kis vároban élek. Itt és a kornyéken nézelodtam. Sajnos mindenhol ugyan azt a választ kaptam. Nincs gyakorlat? Akkor koszonjuk nem kell. :( Csak azt nem értem h hogy szerezzen egy pályakezdo gyakorlatot ha nem veszi fel senki?
23/29 anonim válasza:
mikor vizsgáztál? ezek szerint 5 lett, vagy van annál jobb? :D
mennyi gyakorlatod van amúgy? gondolom, volt kötelező a suliban nem? ne add fel a keresést, gondolom még nem múltál 20!
24/29 anonim válasza:
Gyakorlat 5 elmélet 4. Nem sokkal de már elmultam 20. Eleve ugye 5 év a suli. Igen a suli melett volt gyakorlat de azt nem fogadják el sehol.
25/29 anonim válasza:
a TEGNAPI 15.38-AS VAGYOK. Bármily furcsának tűnik, de a habhoz adom a krémet,és nem fordítva, nem habfixálót, hanem por alakú instant zseléfixet használok, és azt is a tejszínhez adom, és nem kell hozzá külön folyékony zselatin. Ha úgy megcsinálod, ahogy tegnap leírtam, tuti jó lesz. Ja..., és nem vagyok cukrász, csak elég régóta sütök már, többek közt ezt a tortát is. Szóval bátran fogj hozzá....
26/29 A kérdező kommentje:
Hűha, jó sok hozzászólás lett amióta, nem néztem fel.
Valóban elírtam a tejszín mennyiségét és fél litert akartam írni.
Köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat. Dec. 10.-én készül a torta. Jó előre kértem ki a tapasztalatokat.
2011. nov. 30. 21:10
27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket. A tortám príma lett. meg voltam elégedve az eredménnyel.
2011. dec. 12. 22:19
28/29 anonim válasza:
és hogy készült el az a krém végül? :D
29/29 A kérdező kommentje:
5 tojásos piskótát sütöttem. Fél kg túró, reszelt citromhéj, porcukor 0.5 l hullala 1 tasak zselatin fix-szel.Tetejére 2 csomag erdei gyümölcs mix és csomag Alsa zselatin.
2011. dec. 15. 06:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!