Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fogyókúra alatt h szoktad...

Fogyókúra alatt h szoktad készíteni a hekket, pangasius filét?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Pangasiust : olajos citromos chillis pácban bepácolom : mad kevés kókusz zsiron mind két felét pirosra sütöm.

A hekket pedig beirdalom fokhagymás olajal bekenem : és tepsibe teszem : tepsibe alufilát teszek erre rakom a hekket : 10-15 perc után megforditom .és készre sütöm..

2013. ápr. 29. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Pangasiust nem eszek, mert állítólag szenyvízben nevelik, és tele van méreggel a húsuk. A többi halat pont ugyanúgy, mint azelőtt, csak köretként nem krumplit vagy rizst eszek hozzá, hanem zöldségeket, így alacsony a szénhidráttartalma az egésznek, és egészségesebb is persze.
2013. ápr. 29. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!