Fogyókúra alatt h szoktad készíteni a hekket, pangasius filét?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 14:52
1/2 anonim válasza:
Pangasiust : olajos citromos chillis pácban bepácolom : mad kevés kókusz zsiron mind két felét pirosra sütöm.
A hekket pedig beirdalom fokhagymás olajal bekenem : és tepsibe teszem : tepsibe alufilát teszek erre rakom a hekket : 10-15 perc után megforditom .és készre sütöm..
2/2 anonim válasza:
Pangasiust nem eszek, mert állítólag szenyvízben nevelik, és tele van méreggel a húsuk. A többi halat pont ugyanúgy, mint azelőtt, csak köretként nem krumplit vagy rizst eszek hozzá, hanem zöldségeket, így alacsony a szénhidráttartalma az egésznek, és egészségesebb is persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!