Csirkemájat (csak máj) vettem, megsüthetem libazsírban? Az van.
Figyelt kérdés
És néztem a recepteket, azt írja "megtisztítani". Ez mit jelent? Megmosni és azonkívül? A sóra is egy helyen azt írták, nem igaz, hogy nem kell sózni, hanem kell és kicsit áll a hűtőbe és puha lesz. Itt:
Hogy legyen? és felvágjam? Tkp. kenyérre kenve lenne jó egy ideig fogyasztani, zsíros kenyér, májdarabokkal. Hogy a legjobb?
2013. ápr. 28. 16:26
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek a zöld-választ & hozzászólást. Tegnap, a nagy sikerre való tekintettel, megismételtem. Most zsályát (gyógyteaként volt itthon, nem is gondoltam fűszerezeni vele), bazsalikomot, borsot és kicsivel több sót tettem, valamint vöröshagymát- jó lett! Talán még jobb, mert a múltkoriból a vöröshagyma hiányzott.
2013. máj. 6. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!