Baconbe tekert csirkemájat csinálnék, de csak olyat kaptam, ami máj és szív egyben. A szívet is beletekerhetem, vagy azt vágjam le és csináljak belőle majd valami mást?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 18:21
1/5 anonim válasza:
Ha szeretitek a szívet is akkor sztem nem baj ha azt is beletekered. De praktikusabb ha külön ételt csinálsz belőle
2/5 anonim válasza:
Vágd le, mert keményebb, mint a máj. egy levesbe, majd belefőzöd a szíveket.
3/5 anonim válasza:
Inkább vágd le. Jó lesz pl szívpörköltnek
4/5 anonim válasza:
Szedd le róla, keményebb, nem lesz puha!
Amit én szoktam vele: megpucolom, kiskéssel nagyon vékony karikákra szelem. Amikor rántottát készítek, és a hagyma-zöldpaprika elkezdett pirulni, akkor beledobom a szívet is, majd egy pici vízzel földő alatt párolok is rajta. Amikor ismét zsírjára sül, ráütöm a tojást, akkor van kész a rántotta.
Persze beledobhatod akármilyen húslevesbe, de egy egyszerű paprikás krumpliba is tökéletes!
5/5 anonim válasza:
A szív még pörköltnek is nehezen fő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!