Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baconbe tekert csirkemájat...

Baconbe tekert csirkemájat csinálnék, de csak olyat kaptam, ami máj és szív egyben. A szívet is beletekerhetem, vagy azt vágjam le és csináljak belőle majd valami mást?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek a szívet is akkor sztem nem baj ha azt is beletekered. De praktikusabb ha külön ételt csinálsz belőle
2012. szept. 24. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Vágd le, mert keményebb, mint a máj. egy levesbe, majd belefőzöd a szíveket.
2012. szept. 24. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább vágd le. Jó lesz pl szívpörköltnek
2012. szept. 24. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Szedd le róla, keményebb, nem lesz puha!

Amit én szoktam vele: megpucolom, kiskéssel nagyon vékony karikákra szelem. Amikor rántottát készítek, és a hagyma-zöldpaprika elkezdett pirulni, akkor beledobom a szívet is, majd egy pici vízzel földő alatt párolok is rajta. Amikor ismét zsírjára sül, ráütöm a tojást, akkor van kész a rántotta.


Persze beledobhatod akármilyen húslevesbe, de egy egyszerű paprikás krumpliba is tökéletes!

2012. szept. 24. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A szív még pörköltnek is nehezen fő!
2012. szept. 24. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!