Hogyan csináljak pudingos süteményt, szív alakba?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam, hogy vmi könnyebb tészta, de nem tudom h kettémerjem e vágni, mert nem hiszem h nekem sikerülne:S pedig úgy könnyebb lenne közé tenni a pudingot. Ha sütés közben van benne, akkor eláztatja és nem sül meg rendesen nem?
Az meg hülyén néz ki ha megsütök külön-külön kettőt és úgy teszem közé?
2012. febr. 14. 14:23
1/12 anonim válasza:
ha nem tudod szétvágni szépen akkor süss kettő kisebbet
de én úgy gondolom hogy ha már kettévágod és közé kened a pudingot akkor az oldalát is bekened így nem fog látszani, hogy nem szépen vágtad ketté
2/12 A kérdező kommentje:
igen, a tetejére is akarok, bár most arra gondoltam h piskótaféle tészta és az szépen feljön(remélem) teszek bele gyümölcsöt és a tetejére a puding, majd a díszítés
2012. febr. 14. 14:42
3/12 anonim válasza:
Nem nagyon szoktál sütni ugye? Egyszerűbb ha egy piskóta tésztát sütsz és kettévágod, mintha kettőt sütnél. Könnyű ketté vágni, cérnával a legegyszerűbb. A pudingos krémet nehogy sütés előtt tedd bele, azt utána kell megkenni. Ha pudingos krémet akarsz csinálni akkor azt tanácsolom hogy ne a tetejére kend hanem két lap közé mert az kicsit el fog folyósodni, csúnya lesz a tetején. A tetejét mondjuk leöntheted csokival és tehetsz rá gyümölcsöt Nem tudom a krémet hogy akarod elkészíteni de ne csak sima pudingot tegyél rá hanem keverj cukorból, margarinból és pudingból krémet.
4/12 A kérdező kommentje:
a tetejére akarom és a közepébe is, ez volt asz eredeti, a tetejére pedig drazsé és cukordara..de már eltértem a tervtől :D mivel nincs sok időm megcsinálni, meggyes piskóta, majd meglátom h egy vagy kettő és a tetejére puding, alapból tennék hozzá margarint:)
2012. febr. 14. 15:07
5/12 A kérdező kommentje:
annyit kérdezhetek h a margarint mennyire olvasztod fel?
2012. febr. 14. 15:17
6/12 anonim válasza:
Én nem szoktam felolvasztani, egy 20 percre kiveszem a hűtőből és ennyi. Ne legyen semmiképpen túl meleg, folyós. És annyit javasolnék még a krémhez hogy nagyon sűrűre főzd a pudingot, tehetsz bele kevesebb tejet mint az előírt. Ha nem elég sűrű a puding akkor folyós lesz a krémed.
7/12 anonim válasza:
Ja azt még kihagytam hogy a pudingot hagyd teljesen kihűlni mielőtt hozzá kevered a margarinos, cukros egyveleghez.
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. febr. 14. 15:44
9/12 A kérdező kommentje:
2 csomag pudingot használok fel, fél fél liter tej kéne, csinálhatom úgy, hogy 8 deci tejben? vagy szted elég lesz egy is h beborítsa a tetejét?
2012. febr. 14. 16:35
10/12 anonim válasza:
Bocsi hogy nem írtam tegnap, de akkor már nem voltam gépközelben. A 2 csomag puding 8 deci tejben pont jó, a margarinnal együtt bőven van elég krém belőle. Hogy sikerült a süti?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!