Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rajtam kívül van olyan, aki a...

Rajtam kívül van olyan, aki a sóskát savanyúan, vörös és fokhagyma nélkül szereti főtt tojással és krumplival?

Figyelt kérdés

Egyszer bent maradtam munkahelyen ebédelni, sóskát kértem. Az tényleg főzelék volt. Sóska íze nem volt, tele volt liszttel. Mamám is így csinálja.

Egy ismerősömnél meg fokhagymás volt, az sem tetszett.

Én a felengedett fagyasztott sóskába csak tejfölt teszek. Ma tettem bele minimális cukrot és sót, de nem érezni. Fűszert semmit nem teszek bele. Csak én eszem meg egyedül így?


2009. szept. 26. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én olajon megfonnyasztom, felengedem vízzel, pisi ukor, só. Összefőzöm, a végén botmixerrel pépesítem, majd 1-2 kanál tejfölt, vagy ha kevés a leve, tejet teszek bele, összefőzöm és kész. Mondjuk én tojást em szeretem hozzá, csak a főttkrumplit. Nálunk a spenótot szokás foghagymázni.
2009. szept. 26. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is teszek bele tejfölt. Végre valaki, aki így szereti! Régen citromlevet is tettem bele, de feleslegesen,mert amúgy is savanyú. Spenótot meg nem szeretem. Rebarbara még az, ami finom, ha jó savanyú.
2009. szept. 26. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Ma csináltam. Olajat nem szoktam tenni bele és le sem égett.
2009. szept. 26. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kevés cukrot teszek bele,hogy ne legyen olyan vad íze,felfőzöm kevés vízben és tejföllel behabarom.Csak kevés lisztet használok a habaráshoz,így nem lisztízű.És tojással eszem csak.
2009. szept. 26. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!