Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan keményítsem meg a...

Hogyan keményítsem meg a csokis pudingot?

Figyelt kérdés
Piskótatekercset szeretnék készíteni, de félek, hogy a puding kivándorolna belőle.Ti hogyan oldjátok meg:
2009. szept. 26. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szija! Én ha túl folyékony lesz a puding egy kis liszttel sszoktam besürüsiteni :) Ez mindig beválik, de vigyázz mennyit teszel bele, nehogy a végén túl sűrű legyen. Eleve ha piskótába rakom a pudingot ugy szoktam kezdeni, hogy még por állagban belekeverek egy kis lisztet, utána elkeverem a cukorral, és ugy keverem össze egy kis tejjel, majd egy a masszát bele a forrásban lévő tejbe. igy garantáltam sürübb lesz és nem folyik ki:) És semmit nem változtat a liszt az ízén!

Sok sikert a fincsi piskótás süti készitéséhez:)


18/L

2009. szept. 26. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az előírtnál kevesebb tejet tegyél bele,és főzd sűrűbbre.Én a mikróban szoktam,két percenként megkeverem,biztos nem ég így le.
2009. szept. 26. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!