Csiperke gomba kalapjának vékony külsejét lehámozzátok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 18:30
1/11 anonim válasza:
Én igen : de most az új terndi ,hogy nem kell ..
3/11 anonim válasza:
Ha friss, soha! Csak jól megmosom.
Ha régi, de mindenképpen meg akarom csinálni, akkor van hogy ráveszem magam.
4/11 anonim válasza:
Lehúzom róla azt a "bőr" szerű felső réteget. Bár valóban úgy tartják, hogy a gomba elveszti így zamatát, de mivel nem lehet úgy megmosni, mint pl.: egy krumplit, így én ezentúl is tisztítani fogom.
5/11 anonim válasza:
Én nem értem miért kell a héját megenni, a gomba amúgy is nehezen emészthető hát még a héja!
7/11 anonim válasza:
Az apró gombát csak megmosom, a tönk végéből levágok egy szeletet. a nagyobb fejű érettebb kemény gombákról én is lehúzom a "bőrét".
8/11 anonim válasza:
Igen.Levágok egy szelet tönköt,lehúzom azt a bizonyos réteget a kalapról,sőt néha még a belsejét is kicsit megpucolom..(ha piszkosabb vagy régebbi a gomba)
9/11 anonim válasza:
Én nem, csak megmosom. Így is finom, nem veszi el később a gomba élvezeti értékét, szóval minek pepecseljek vele? :)
10/11 doboszoli válasza:
Nem.
Az amúgy is visszafogott ízű csiperke még jellegtelenebbé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!