1/2 paya válasza:
attól függ mennyire fiatal a gomba.az idösebb gombát ajánlatos apróra vágva,vagy darálva elkésziteni mert szivóssá rágossá válik.kb,15-20 perc. a fiatal laskagomba hasonlo a normál champion gombához,csak könnyeben emészthető.5-10 perc alatt megpuhul.
2/2 anonim válasza:
Ha salátába lesz elég a blansírozás. lobogő forró vízbe teszed az alaposan megmosott , csíkokra vágott gombát, és az újraforrástól számítva 3-4 percig főzöd.
utána szűrűkanállal átszeded egy tál hidegvízbe, majd leszűröd, lecsöpögteted alaposan.
a laskagomba mindenképp "gumisabb " a csiperkénél, erre számítani kell, de ennek ellenére finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!