Sütőzacskóban miért ég oda mindig az alja?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 21:32
1/7 anonim válasza:
Én mindig szoktam egy nagyon pici olajat bele"rázni " söt a tepsi aljába is !! Nem ég meg/le sehol.
2/7 anonim válasza:
én 20 perc után kiveszem, megforgatom, és visszateszem. Így soha nem szokott leégni.
3/7 anonim válasza:
Esetleg süsd picit alacsonyabb hőfokon, lehet, hogy túl erős a láng -ha gázos a sütő.
4/7 A kérdező kommentje:
Kis olaj volt a zacsiba. Gáz sütőm van, az alja leég a teteje meg nem pirul meg. Ha nem a tepsibe rakom hanem csak a rácsra az segít?
2009. szept. 26. 11:57
5/7 anonim válasza:
Sütőzacskóban hogy lehet hogy leég? Nekem mindig puhára párolódik benne a hús, és csak akkor bontom fel 5-10 percre a zacskót, mikor már tuti kész a husi. Így nincs ideje leégni és a teteje is megpirul kicsit.
6/7 anonim válasza:
Ja és én is átfordítom egyszer sütés közben.
7/7 A kérdező kommentje:
Miért csak nekem ég meg?:(
2009. szept. 26. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!