Nálatok mi volt a vasárnapi menü?
16-os vagyok!
Én is szeretem a rántott husit, de ez nem jelenti azt, hogy minden hétvégén azt egyek.
Persze ismerek olyan családot is, ahol a rántott husi a hűtőnek szinte kötelező tartozéka, és hétköznap-hétvégén a család tagjai arra járnak, benyúlnak, és mint mások egy-egy szelet nasit, ők úgy eszik a rántott husit.
5-ös vagyok. Kicsit OFF leszek, de ez most ki akar jönni belőlem.
Nem tudom, kit sértettem meg a válaszommal, hogy le kellett pontozni, de elnézést kérek szegény Norbi update-en és INBÉ-n edződött párától. Te soha nem fogod megtudni, hogy milyen egy jó marhapörkölt tarhonyával vagy egy friss, ropogós, fokhagymás lángos. De ez engem nem érdekel, edd csak az ízetlen, kalóriaszegény gyomokat.
Mielőtt megkérdeznéd, nem vagyok elhízva, 180 cm vagyok és 74 kg. Rendszeres mozgok, ehhez viszont szükségem van a tápláló ételekre.
És mielőtt ezt is megkérdeznéd, nem érdekel a koleszterin. Hogy 15 évvel előbb meg fogok halni, mint te? Lehet, de addig legalább élvezni fogom az életet, és nem színtelenné főzött kalóriamentes pulykapárizsit fogok enni, mint te.
Nyugodtan pontozzatok le megint, ez volt az utolsó alkalom, hogy erre az oldalra írtam, mert elegem van a sok lepontozó trollból.
Nem hinném, hogy azért lettél volna lepontozva, mert szereted a pörköltet meg a lángost (ki nem?)
Sokkal inkább azért, mert ízléstelen, becsmérlő hangnemben beszéltél édesanyád főztjéről, aki valószínűleg csak a legjobbat akarja neked.
Nyugi-nyugi!
Nézzétek már meg! Először csak azok voltak lepontozva, akik valóban, vagy csak hülyeségből írták azt, hogy náluk rántott husi volt az ebéd.
Az én sültmájam + kelkáposzta főzelékem akkor még 100-as volt!
Mostmár alig vagyok én is több a 30-nál, és mindenki más is le lett pontozva, függetlenül attól, hogy rántott husi, vagy Stahl, vagy Norbi vagy akármi.
Itt járt a kényszeresen lefelé pontozó akárki, lepontozott mindenkit, és mostmár örül a lelke. Különösen, ha azt olvassa, hogy ezzel még közülünk többeket is sikerült össszeugrasztania.
Hát ne adjátok meg neki ezt az örömöt!
Igazad van, ehhez szerintem sem elég egy ember, ebből mi következik???? Lehet, hogy "bandában" csinálják a balhét, és nem egymagában kuncog, aki csinálja, hanem együtt hahotáznak????
Kedves egészségükre!
Most mindenkinek nyomtam egy zöld pacsit, kicsit ellentételezve a lepontozós bandát.
(Egyébként egész biztos, hogy van egy új bandatag is, aki nem tudja, hogy a "doboszoli" válaszait nem szokták lefelé pontozni, itt meg valaki még azt is megtette, galád módon meg merte tenni!!!) :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!