Nálatok mi volt a vasárnapi menü?
Figyelt kérdés
én már rosszul vagyok a hétvégi rántott hús köret variációtól a család csak azt enne:S minden nap...2013. ápr. 21. 21:13
11/33 anonim válasza:
Én is meg bírnám enni minden vasárnap, még sűrűbben is a rántott husit. :)
Nálunk húsleves volt, sütőben grillezett hal, zöldséges rizs, savanyú almapaprika.
12/33 anonim válasza:
Paradicsomleves volt friss házi csipetkével
baconbe tekert csirkemáj hagymával összesütve
baconbe tekert pulykamellszeletek füstölt sajttal sütve, almaszeletekkel
steak fűszeres burgonya, mexikói zöldköret
meggyes-rácsos sütinek
13/33 anonim válasza:
# 2/12 -> nálunk majdnem minden hétvégén az van, mert IMÁDJUK, pedig tudunk főzni:)
14/33 anonim válasza:
Spagettit ettem 2 napig. Most rosszul vagyok a tésztákra nézve
16/33 anonim válasza:
Ebéd:
Gulyásleves maradék
Fokhagymás-fűszeres sült máj kelkáposzta főzelékkel
Vacsi:
Előző napról maradt zöldség-fasírozott
17/33 anonim válasza:
Bácskai rizseshús, sok hússal, kolbásszal, lecsósan.
utána gyömölcstorta.
18/33 anonim válasza:
Gazdagon tejfölös zöldségleves, némi füstölttel , mexikói csirkecombbal, almás süti.Sokaknak csak pl húsleves képzelhető el vasárnap de mi mindig mást csinálunk, ne legyen uncsi.
19/33 anonim válasza:
Én szeretem a rántotthúst :D Főleg hogy anya mindig máshogy csinálja,meg szószokat csinál hozzá. úgy nem olyan unalmas
20/33 anonim válasza:
Grillcsirke,sajtos-spenòtos pitèvel
csokis muffin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!