Hogyan kell piskótát sütni, hogy ne ragadjon le a sütőforma aljára?
Kend ki rendesen a tepsit és lisztezd ki. Ennél tutibb tipp nincs, de ez alap minden sütésnél.
Sütés után vedd ki, várd meg míg kihül és akkor vedd ki.
Akár a háztartási csomagoló is jó, nem muszáj sütőpapír.
--cukrasz--
én a kenyér selyempapírját teszem alá, ha van, vagy gépírópapírt, vagy selyempapírt, vagy agyerek rajzpapírját.
Utána kifordítod, s rögtön lehúzod róla. Sose hallottam még papír nélkül sütni!
A sütőpapír szerintem annyira nem tuti... Én akárhányszor próbáltam vele, mindig hozzáragadt a piskóta aljához, bár ugye a tepsiből egyszerű volt kivenni.
A legjobb, ha valamilyen zsiradékkal kikened a tepsit, szórsz rá lisztet, a felesleges lisztet pedig lefelé fordítva kirázod a tepsiből.
"Sose hallottam még papír nélkül sütni!"
én meg sose láttam papírral sütni, anya fantasztikus sütiket süt, nem ragadt le soha egy sem.
és tényleg megfeleő lisztezés kikenés jó stem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!